"Henk Dresens is een op en top professional met het hart op de goeie plek."

Edwin van der Meijde (Suitehotel Pincoffs)

  • 3.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg

Suitehotel Pincoffs Rotterdam

Oud-journalisten Karen Hamerlynck en Edwin van der Meijde droomden ervan een klein luxehotel in een historisch pand aan het water te realiseren. In maart 2008 kwam die droom uit: de opening van Suitehotel Pincoffs, gevestigd in een rijksmonument op de trendy Kop van Zuid in Rotterdam. Charme, comfort en persoonlijke service staan hoog in het vaandel. Vanuit het kleinschalige hotel hebben gasten een fraai uitzicht op de rivier, bruggen en skyline.

“Henk Dresens is een op en top professional met het hart op de goeie plek,” is de bondige mening van hoteleigenaar Edwin van der Meijde. “We kennen elkaar van een kleinschalige hotelbeurs en raakten in gesprek. Daar ben ik nog steeds blij om, want Henk heeft ons uitstekend geholpen toen wij ons in 2007 op hotelbedden gingen oriënteren. Henk is een vakman die precies weet waar hij het over heeft. Wij hebben zijn advies dan ook volledig opgevolgd.

In onze 18 hotelkamers en –suites staan boxsprings van Henk, die naar onze smaak en wensen zijn aangepast. We hebben onze eigen matrashardheid gekozen en de luxe stof waarmee de bedbodems, matrassen en het hoofdbord in een kleur zijn bekleed. Juist dat persoonlijke contact, die maatwerk service van Henk Dresens, vinden wij ook zo belangrijk in ons hotel. Inmiddels geven wij tevens advies en begeleiding aan startende hotelondernemers. Er komt zó veel op je af bij het openen van een hotel; wij helpen hen om zaken overzichtelijk te houden. En zodra zij daadwerkelijk op het punt staan hotelbedden te gaan aanschaffen, brengen we ze desgewenst in contact met Henk.”

www.hotelpincoffs.nl

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl