• 7.jpg
  • 6.jpg
  • 3.jpg

Apparthotel Bommeljé Domburg

Een familie hotel met bijzondere uitstraling. Een perfecte accommodatie om in een ongedwongen sfeer te kunnen proeven van de Domburgse badcultuur.

De verrassende hotelstudio’s, evenals de standaardkamers hebben een opvallend interieur en bieden alle denkbare comfort. Ruime badkamers, zonnige balkons en eventueel een kitchenette zijn standaard. Een uitgebreid onbijtbuffet, prima hotelservice en een gezellig restaurant met verrassende menu's, maken een verblijf bij Bommeljé erg aantrekkelijk. In alle suites wisselen zwart en wit elkaar af. Ruimte, sfeer en comfort staan centraal. U vindt er een gezellige woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, een prima badkamer, een aantal zelfs met bubbelbad en één of meerdere slaapkamers. Alle kamers zijn rookvrij.

De boxsprings, matrassen en topmatrassen, alsmede dekbedden, moltons en kussens werden in 2012 (deels) geleverd door Hotelbedsonly! Kijk op www.bommelje.nl en lees alles over dit bijzondere hotel.

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl