“Noordzee op loopafstand”

  • 6.jpg
  • 3.jpg

Zeeuwse Stromen Renesse

In de visie van De Zeeuwse Stromen is een hotelkamer niet zomaar een slaapplaats. Het is een tijdelijk thuis waar gasten gerust mogen ervaren dat hun verblijf op prijs wordt gesteld. De Zeeuwse Stromen als uniek horecaconcept is vijftig jaar oud. Ook de naam de Zeeuwse Stromen is eeuwenoud en verwijst naar de visrijke wateren rondom de Zeeuwse eilanden. Al in 1572-1576 werd de naam ‘De Zeeuwsche Stroomen’ vermeld in verband met de zeegevechten die Willem van Oranje tegen Spanje voerde.

“Ten behoeve van onze algehele renovatie in 2010 hebben wij opnieuw gebruik gemaakt van de dienstverlening van Henk Dresens,” aldus hoteleigenaar Leo van Vliet. “Onze 80 hotelkamers hebben vier thema’s gekregen: Weide, Haven, Duin en Strand. De kleurstelling van de stoffering van de boxsprings is afgestemd op die thema’s. Het is dezelfde stof die ook voor de gordijnen en en de spreien is gebruikt. Henk had er geen probleem mee deze stoffen ook toe te passen op de boxen en matrassen, zo vormt de inrichting, samen met de bedden, een fraai geheel.

Als het over slapen gaat, moet je niet in de eerste plaats naar de kosten kijken. Je moet vooral met iemand gaan praten die verstand heeft van bedden. En dat zijn er niet zoveel. Henk Dresens werkt nauw samen met architect, ontwerpers en opdrachtgever. Hij is goed op de hoogte van alle productiemogelijkheden en een echte teamplayer.”

Meer op www.zeeuwsestromen.nl

Hotelbedsonly! leverde voor de gerenoveerde kamers Boxsprings en Pocketvering matrassen, tevens een aantal volledig electrisch verstelbare boxsprings, voor de suites.

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl