Elke kamer heeft haar eigen bijzondere kenmerken.

  • 3.jpg

Hotel MaryK Utrecht

Het Mary K Hotel heeft kamers in drie categorieën; Cosy Small, Comfortable Medium en Large Deluxe. De negen hotelkamers variëren van 19 tot 37 m2. Elke kamer heeft haar eigen bijzondere kenmerken. Sommige kamers hebben een balkon, andere een romantisch uitzicht op de gracht, karakteristieke 18de eeuwse zolderbalken, een tussendeur naar de volgende kamer (ideaal voor gezinnen!) of een schuifpui naar de tuin. Bovendien heeft elke kamer haar eigen kunstzinnig karakter.  Sommige kamers zijn door een kunstenaar onder handen genomen en andere zijn door hun geheel eigen sfeer verrassend te noemen.

Voor alle kamers ontwikkelde en leverde Hotelbedsonly! in goede samenspraak met MaryK de bedden, dekbedden en kussens. Voor een aantal kamers ook speciale houten achterwanden, met ingebouwde verlichting. Alles passend binnen de wensen van het hotel qua samenstelling, comfort en uitstraling, maar ook passend binnen de eisen qua budget.

Er is altijd een tweepersoons boxspringbed, inclusief topmatrassen. De stoffering is qua type stof en kleur aangepast aan de kamer. Bij een aantal Medium en Large kamers, kunnen de bedden uit elkaar geschoven worden.

Mary K vindt het heel belangrijk, dat haar kamers schoon en fris zijn. Aan onderhoud wordt heel veel zorg besteed en regelmatig vindt een opfrissing plaats van kussens, dekbedden en topmatrassen.

Voor de uitbreiding naar een tiende kamer in voorjaar 2018 levert Hotelbedsony eveneens het bed en toebehoren.

Op de bijzondere website www.marykhotel.com vind je een beschrijving van het hotel en de kamers in dit prachtige Utrechts grachtenpand. Lees vooral ook over de droom van MaryK een eigen hotel te verwezenlijken en alles wat ze deed en meemaakte om zover te komen.

Mèt MaryK zijn wij trots op dit zeer bijzondere hotel !!

 

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl