"Henk Dresens is gelukkig geen standaard verkoper."

Piet Boogert (General manager Lloyd Hotel, Amsterdam)

  • 8.jpg
  • 7.jpg
  • 3.jpg
  • 6.jpg

Lloyd Hotel Amsterdam

Het Lloyd Hotel is het eerste ‘1 tot 5 sterren’-hotel ter wereld. Het gebouw is in de jaren twintig in gebruik genomen als migrantenhotel en is, na een bewogen geschiedenis, getransformeerd in een hotel met Culturele Ambassade, waar meer dan 50 Nederlandse ontwerpers en kunstenaars aan meegewerkt hebben. De kamers verschillen in grootte, maar de service is voor iedereen hetzelfde: heerlijke bedden , een uitstekend restaurant met pure lokale gerechten en zelfgemaakt jam en muesli bij het ontbijt.

Piet Boogert: In nauw overleg met Henk Dresens zijn indertijd onze bedden ontwikkeld. In ons hotel staan – 75% boxsprings, 25% spiraalbedden. Voor het frame van de spiraalbedden werkte Henk samen met industrieel ontwerper Christoph Seyferth. Onze bedden zijn bijzonder comfortabel; ik heb er zelf ook een thuis. Henk Dresens is gelukkig geen standaard verkoper. Hij is allereerst een gezellige Maastrichtenaar, die goed meedenkt en met wie je plezierig kunt communiceren. Als Henk in Amsterdam is, zal hij altijd even een kopje koffie komen drinken.

www.lloydhotel.nl

 

 

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl