Optimaal
fris en
hygienisch
slaapcomfort. de

  • 3.jpg
  • 6.jpg

Oostwegel Collection

Chateau Hotel Sint Gerlach en Suite Appartementen

Het prestigieuze Chateau Hotel Sint Gerlach, behorend tot "Oostwegel Collection", past haar kamers voortdurend aan de laatste stand qua comfort en inrichting aan. Ook de 39 apartementen, met 55 kamers, zijn in 2017 voorzien van nieuwe bedden en de opdrachten daarvoor zijn gegund aan henkDRESENSbv hotelbedsonly! 

Hotelbedsonly! ontwikkelde voor het hotel boxsprings, matrassen en topmatrassen met volledig afneembare bekleding. Hierdoor is het mogelijk de bekleding chemisch te laten reinigen, voor een optimaal fris en hygienisch slaapcomfort. In de appartementen werden in dezelfde uitvoering, boxsprings, matrassen, topmatrassen en hoofdborden geplaatst in mei 2017. De bekleding werd aangepaast aan de specifieke kleuren en inrichting van elk appartement.

Kruisheren Hotel Maastricht

Ook bij de inrichting in 2005 van het bijzondere Kruisheren Hotel in Maastricht was Henk Dresens betrokken. De bekende architect Henk Vos teklende voor de inrichting en ontwierp ook de bedden. Henk Dresens vertaalde dat naar een defintief ontwerp van omrandingen, hoofdborden en side-tables, waarin spiralen voor de ondersteuning en ventialtie en de matrassen voor een comfortabele nachtrust zorgen.

Winselerhof Landgraaf

Boxsprings , matrassen, hoofdborden en toebehoren, we mochten het voor alle kamers regelen en plaatsen, een project waar we bijzonder trots op zijn.

 

 

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl