“zicht op
Maastricht vanuit
comfortabele luxe”

  • 3.jpg
  • 7.jpg
  • 6.jpg

Urban Studios Maastricht

Centraal gelegen aan het beroemde Vrijthof, ligt in het voormalig historische postkantoor Urban Residences Maastricht. In deze 19 unieke appartementen in Alessi-stijl ontworpen door toparchitect Wiel Arets, vindt u karakter en ongekend comfort; Van de designkeuken met alle denkbare Miele apparatuur tot aan de huiselijke salon en luxe slaapkamer.

In Urban Residences gaan minimalistisch design en luxe hand in hand. De meeste appartementen hebben twee verdiepingen, waarvan er enkele met balkon. De penthouses hebben prachtige glazen wanden, met als grootste blikvanger onze Large Penthouse met zijn oversized zonneterras. Alle appartementen beschikken over eigen was-, droog- en strijkfaciliteiten, grote flat screen televisies en kookgelegenheid.

Hotelbedsonly! ontwikkelde en leverde de luxe boxspring combinaties, electrisch verstelbaar, pull back systeem bij verstelling en ongekend comfortabel qua samenstelling.

 

Meer informatie, ga naar www.urbanresidences.nl

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl