Voor hotel V Nesplein wilden
de eigenaars
een "eigen" bed:
de 'V Dreamer'

  • 3.jpg
  • 6.jpg

Hotel V Nesplein Amsterdam

Hotel V is een Amsterdams familiebedrijf, in handen van een 11e generatie Amsterdammers die een geweldige passie hebben voor het authentieke en inspirerende karakter van hun stad. Met een familiegeschiedenis in de hotelbranche sinds de jaren '60, vloeit de bloedlijn van het hotelleven rijkelijk door Hotel V.

Dus als u Amsterdam wilt leren kennen dan bent u bij V op het juiste adres. Hotel V Nesplein is gelegen naast de Dam in een populaire straat van Amsterdam, de Nes. Een rustige haven in het hectische hart van de stad. Hotel V Nesplein is een stadse taveerne met een speciaal tintje, een karakteristiek hotel dat een beetje meer leven en plezier in Amsterdam wilt brengen. Door Hotel V Nesplein als thuisbasis te gebruiken, kunt u gemakkelijk alle hoeken van de stad ontdekken, lopend, met de tram, of fietsend. Het centrum van de stad ligt letterlijk voor de deur. Het V personeel zal u graag "op weg helpen" de authentieke en inspirerende kant van Amsterdam te ontdekken.

De Bedden:
Voor hotel V Nesplein wilden de eigenaars een "eigen" bed. Na wensen en eisen geinventariseerd te hebben ontwikkelde Hotelbedsonly! de 'V Dreamer', een uniek bed met omranding in "op kleur" gelakt hout, spiraalbodems en bijzondere hoofdborden. Het comfortdeel bestaat uit pocketvering matrassen en dikke comfortabele topmatrassen. Hotelbedsonly! Was van begin tot eind verantwoordelijk voor de opdracht en schakelde voor het ontwerp en de detaillering van het bed Stefan Steenkist in, alsmede meerdere partijen in onderaanneming voor productie, stoffering en montage.


Meer op hotelvnesplein.nl

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl