In Hotel
The Exchange
komen mode en
architectuur samen.

  • 3.jpg

Hotel The Exchange Amsterdam

In Hotel The Exchange komen mode en architectuur samen. Kamers zijn aangekleed als ware modellen en geven gasten de gelegenheid om te slapen in mode en wakker te worden in stijl.

Hotel The Exchange heeft 61 kamers, variërend van 1 tot 5 sterren. De hoeveelheid sterren zegt niets over de aankleding van de kamers, maar heeft betrekking op de hoeveelheid ruimte die de kamer in kwestie biedt. Alle kamers zijn met een oog voor detail en een liefde voor mode aangekleed door acht jonge modeontwerpers van het Amsterdam Fashion Institute.

De kamers zijn net zo divers en inspirerend, als de buurt waarin het hotel ligt. Romantische zielen kunnen in slaap vallen in de op Marie Antoinette geïnspireerde kamer, waar de wand oogt als een korset en de rok, via het bed, doorloopt over de grond. Voor wie liever wegdroomt in een meer minimalistische omgeving is er een kamer gebaseerd op een sprookje van de gebroeders Grimm, waar niets is wat het lijkt.

Alle 61 kamers zijn voorzien van comfortabele en ruime boxspring bedden van Hotelbedsonly!

www.exchangeamsterdam.com

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl