hotelbedsonly! heeft voor elke kamer bijzondere massief houten bedden en een bijpassend lig/werkmeubel ontwikkeld

  • 3.jpg
  • 6.jpg

Landgoed de Horst Driebergen

Landgoed de Horst, een initiatief van De Baak, hét opleidings- en kennisinstituut op het gebied van leiderschap en ondernemerschap waar ook gelogeerd kan worden,  heeft in Mei 2011 twee nieuwe hotelgebouwen met de namen Eb en Vloed in gebruik genomen. Veertig ruime tweepersoonskamers, elke kamer heeft zijn eigen verhaal.

Op basis van door de Baak aangereikte informatie en tekeningen heeft hotelbedsonly! voor elke kamer bijzondere massief houten bedden en een bijpassend lig/werkmeubel ontwikkeld, geproduceerd en geleverd. Met een in het lig/werkmeubel geintegreerde TV, DVD speler en power/data aansluitingen voor laptops wordt werken en rusten een genoegen.

De houten bedframens kunnen uit elkaar worden geschoven, waardoor het grote tweepersoonsbed verandert in 2 eenpersoons slaapplaatsen.Het comfortdeel van het bed bestaat uit een 7 zone pocketvering matras en een comfortabele topmatras, die worden ondersteund door een onverwoestbare, ventilerende spiraalbodem van Koninklijke Auping.

Hotelbedsonly! denkt ook mee als het gaat om duurzaamheid. In plaats van vervangen door nieuw, werden 40 in gebruik zijnde poefjes door Hotelbedsonly opgeknapt en voorzien van afneembare bekleding, zodat deze weer jaren meekunnen. Uitgevoerd in 2012.

 

www.landgoeddehorst.nl

www.debaak.nl

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl