"Ook voor Hotel V wist Henk wel raad met onze specifieke wensen en eisen."

Mirjam Espinosa (Mede-eigenaar Hotel V, Amsterdam)

  • 6.jpg
  • 3.jpg

Hotel V en Lofts Amsterdam

Het Amsterdamse designhotel V Frederiksplein opende haar deuren in maart 2008. Gelegen aan het Frederiksplein in hartje Amsterdam ben je zó in de populaire Utrechtsestraat en in de Pijp, met zijn vele winkeltjes en restaurants en de Albert Cuyp-markt. Nachtbrakers kunnen te voet naar Rembrandt- of Leidseplein.
Alle 48 kamers zijn met liefde ingericht, met oog voor detail en materiaalgebruik. In de sfeervolle lobby met relaxbank, glimmende openhaard en funky muziek kunnen gasten gratis gebruik maken van twee Apple computers.
Hotel V wordt gerund door Amsterdammers met passie voor hun stad, die gasten graag voorzien van insiders tips.

Mede-eigenaar Mirjam Espinosa: "Het van de grond af opbouwen van een hotel is best hectisch en stressvol. Dan is het een hele geruststelling dat je het allerbelangrijkste in een hotelkamer – de bedden – kunt overlaten aan een professional als Henk Dresens. Je merkt direct dat hij heel veel weet.
We kennen Henk nog uit de tijd van ons eerste hotel aan het Victorieplein. We hebben toen op zijn advies twee kamers op proef ingericht met de op dat moment gloednieuwe Auping Superboxen (die helaas niet meer in collectie zijn) en waren daar meteen weg van. Uit die samenwerking zijn nieuwe plannen en ideeën voortgekomen.
Ook voor Hotel V wist Henk wel raad met onze specifieke wensen en eisen; hij vindt het een uitdaging om maat- en precisiewerk te leveren. De bedden ventileren erg goed, waardoor ze heel hygiënisch zijn - belangrijk voor een hotelbed. Ook qua uiterlijk moesten de bedden aan een aantal eisen voldoen: geen standaard boxspring, niet te massief, op ranke, hoge pootjes. Henk heeft een perfecte combi samengesteld.
Onze 48 hotelkamers hebben verschillende afmetingen, wat precisiewerk vereiste op het gebied van maatvoering en uitvoering. Ondanks het vertraagde bouwtraject heeft Henk het logistieke proces perfect kunnen bewaken.
En, leuk detail, toen we na de opening eindelijk doodmoe konden uitpuffen, heeft Henk ook advies geleverd voor nieuwe matrassen bij ons thuis. Want goed uitrusten, daar waren we toen wel aan toe!"

www.hotelv.nl

Voorjaar 2013 werden in een aangrenzend pand 6 prachtige lofts gerealiseerd. Voor de lofts zijn door Hotelbedsonly! boxsprings, matrassen, topmatrassen en hoofdborden geleverd, stoer bekleed met jeansstof en contrasterende doorstikking.

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl