"Het unieke aan de dienstverlening van Henk Dresens is hijzelf,"

Harald Droste (Droste's Tubbergen)

  • 3.jpg
  • 6.jpg

Droste's Tubbergen

Droste's dineren en logeren ligt midden op het platteland, even buiten het Twentse dorp Tubbergen. Het is van oudsher een pleisterplaats waar passanten komen eten en drinken.

Droste's biedt de unieke combinatie van de gezellige persoonlijke sfeer van een herberg met de allure van een modern kleinschalig hotel. Droste's kent 2 typen kamers: loftkamers en patiokamers. Alle kamers hebben uitstekende bedden van Hotelbedsonly!.

"Het unieke aan de dienstverlening van Henk Dresens is hijzelf," steekt hoteleigenaar Harald Droste van wal. "Door zijn jarenlange staat van dienst heeft hij heel veel ervaring, maar dat hebben wel meer mensen. Wat zo prettig is aan Henk, is dat hij geen pushy verkoper is. Hij geeft advies en laat je vrij om daar iets mee te doen. Daarbij komt hij eerlijk en vertrouwenwekkend over. Hij is rustig en kan zich goed inleven in de situatie. Hij logeert regelmatig bij ons als hij in de buurt is.

Op onze 20 kamers staan boxsprings, per kamer met matrassen in twee verschillende hardheden. Onze gasten, vaak zakenmensen, kunnen op die manier zelf kiezen of ze links of rechts slapen, harder of zachter. Dat die keuzevrijheid bevalt, blijkt wel uit het feit dat men regelmatig informeert naar het merk; dan wil men thuis hetzelfde bed aanschaffen. Daarom kozen wij ook voor onze nieuwste boerderijlodges, de Veltkuper in Mander, compleet slaapcomfort inclusief dekbedden en kussens van Hotelbedsonly! Wij geven het merk uiteraard met plezier door."

www.drostes.nl

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl