"Er bestaan niet veel bedrijven die zo betrokken zijn. Geen moeite is hem te veel, dat tekent Henk."

Martijn Zenden (Eigenaar, Zenden Maastricht)

  • 6.jpg
  • 3.jpg

Hotel Zenden Maastricht

Hotel Zenden is gehuisvest in drie monumentale woonhuizen aan de oevers van de Maas in Maastricht. De hotelgeschiedenis begint eind jaren zestig, toen het hotel nog een sportschool was. In 2009 heeft de Limburgse architect Wiel Arets Hotel Zenden getransformeerd tot een elegant, stijlvol boutiquehotel, genomineerd voor 'best new interior design' wereldwijd.

"Wij verkopen nachtrust," stelt hoteleigenaar Martijn Zenden. "Een essentieel onderdeel daarvan is een bed. Is het bed niet in orde, dan kunnen wij als hotel wel inpakken. Om die reden zijn wij erg geholpen met de expertise van Henk Dresens.

Samen met de architect ging hij voor ons op zoek naar de juiste combinatie van kleur- en stofgebruik. De overige (design)meubels in onze hotelkamers en studio's zijn overtrokken met een bepaalde auberginekleurige stof. Diezelfde stof hebben we gebruikt voor de bedden. Daardoor is het een heel uniek bed geworden, dat je nergens anders kunt kopen.

De bedden van Henk staan in al onze hotelkamers en Suites/Appartementen.

Er bestaan niet veel bedrijven die zó betrokken zijn. Geen moeite is hem te veel, dat tekent Henk. Verder kent hij een ontzettend goede prijs/kwaliteit-verhouding. Bovendien kan hij speciale wensen invullen. Dat telt op tot drie pijlers waaraan niet zo heel veel bedrijven kunnen voldoen."

www.zenden.nl

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl