“Henk is ‘The Master of Bedden’. Er is niemand die meer over bedden weet dan hij”

Dennis Kaal - Hotel Villa Ruimzicht, Doetinchem

  • 3.jpg
  • 6.jpg

Villa Ruimzicht Doetinchem

Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem is gevestigd in een historisch gebouw uit 1863, met bijzondere themakamers, twee restaurants, een kookstudio en een kleine feestzaal. De 42 kamers hebben elk één van de thema's – Romantiek – Business (B2B) - Lifestyle – Waterpret - Beeld & Geluid en Zorg.

De eigenaar: In veel hotels is het bed de sluitpost van de investering. Voor Villa Ruimzicht zijn goede bedden juist het allerbelangrijkste. Voor de 42 themakamers heeft Henk DRESENS bv / Hotelbeds only! verschillende bedtypes geadviseerd. Zo staan in de themakamers 'Zorg' elektrische verstelbare bedden, die gemakkelijk schoon te houden zijn. De andere themakamers kennen nu ieder hun eigen luxe bed in een eigen kleurstelling. Naast boxsprings zijn er ook fraaie designbedden met houten omranding. Ook heeft Henk meegeholpen bij de selectie van de juiste dekbedden en matrassen – niet te hard, niet te zacht. Al bedden hebben een superieur ligcomfort – dankzij Henk.

Bij Henk DRESENS bv / Hotelbeds only! staat het persoonlijke contact voorop. Aan zijn hand kun je veilig de wereld van hotelbedden in. Henk is 'The Master of Bedden'. Er is niemand die meer over bedden weet dan hij."

www.hotelvillaruimzicht.nl

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl