Zoveel gasten, zoveel zinnen, ook zoveel bedden?!

Uw vragen beantwoorden wij direct. Mail of bel ons.

  • 11.jpg
  • 15.jpg
  • 14.jpg

Henk Dresens BV / Hotelbedsonly!

Wij kennen de internationale beddenmarkt als geen ander. Henk Dresens vervulde van 1990 tot 2010 directie functies bij de meest vooraanstaande bedrijven binnen de industrie, sinds 2010 richten wij ons met Henk Dresens BV / Hotelbedsonly! uitsluitend op de hotel- en projectenbranche.

Een gedegen kennis van materialen en een uitgebreid Europees netwerk vormen de basis van onze onderneming.  Wij begrijpen wat onze klanten willen en zijn bij onze adviezen onafhankelijk. Wij werken exclusief samen met betrouwbare producenten van bedden en toebehoren.

Wij werken uitsluitend met Nederlands TOP Fabrikaat.

Onze aanpak

Henk DRESENS BV werkt uitsluitend voor de professionele hotel- en projectenmarkt, is daarbij onafhankelijk en door directe levering van fabrikant aan opdrachtgever en een efficiënte bedrijfsstructuur leveren we topkwaliteit tegen een prijs, die past. 

Onze werkwijze 

Wij begeleiden alle projecten van begin tot eind en voelen ons daar 100% verantwoordelijk voor ! Zowel richting opdrachtgever als richting leverancier. Op basis van gesprekken met onze opdrachtgever werken wij één of meerdere voorstellen uit voor bedden die geschikt zijn voor het betreffende project.

Voor meer informatie: mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl