Zoveel gasten, zoveel zinnen, ook zoveel bedden?!

Uw vragen beantwoorden wij direct. Mail of bel ons.

  • 14.jpg
  • 11.jpg
  • 15.jpg

Henk Dresens BV / Hotelbedsonly!

Henk Dresens kent de internationale beddenmarkt als geen ander. Vervulde sinds 1990 vele jaren directie functies bij de meest vooraanstaande bedrijven binnen de industrie en bundelt een grote ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige producten, in het bijzonder matrassen en bedsystemen voor de hotel- en projectenbranche.

Een gedegen kennis van materialen en een uitgebreid Europees netwerk vormt de basis van deze kennis.  Wij begrijpen wat onze klanten willen en zijn bij onze adviezen onafhankelijk. wij werken  samen met vooraanstaande, betrouwbare producenten van bedden en toebehoren in Nederland, Duitsland en België.

Onze aanpak

Wij adviseren nooit ‘standaardbedden’, maar bedden die nauw aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Boxsprings, matrassen, maar vooral ook "maatwerk" zijn ons specialisme. Bedbodems, achterwanden, accessoires, dekbedden,  kussens en beschermingsmaterialen voor matrassen maken integraal deel uit van ons assortiment.

Henk DRESENS bv werkt uitsluitend voor de professionele hotel- en projectenmarkt, is daarbij onafhankelijk en niet gebonden aan één leverancier. Wij kiezen en werken samen met de voor een bepaald project best "passende" aanbieder. Door directe levering van fabrikant aan opdrachtgever en een efficiënte bedrijfsstructuur leveren we topkwaliteit tegen een prijs, die past.

Onze werkwijze

Wij begeleiden alle projecten van begin tot eind en voelen ons daar 100% verantwoordelijk voor ! Zowel richting opdrachtgever als richting leverancier.

Op basis van gesprekken met onze opdrachtgever werken wij één of meerdere voorstellen uit voor bedden die geschikt zijn voor het betreffende project.

De wensen, eisen en mogelijkheden van professionele opdrachtgevers in de hotel- en projectenwereld vormen het uitgangspunt. Op basis daarvan formuleren wij een onderbouwd advies of projectvoorstel. Zo vinden wij altijd een bed dat niet alleen qua uitstraling en comfort, veiligheid en/of duurzaamheid voldoet, maar ook past binnen de beschikbare financiële middelen.

Over

Hotelbedsonly! bundelt bijna vijftig jaar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige matrassen en bed systemen en is daarmee dè specialist voor de hotel- en projectenbranche.

Contact

Henk Dresens BV
Prins Bernhardlaan 20
6241 EM Bunde
The Netherlands
0031 (0)6 5373 2817
info@henkdresensbv.nl